назад

Планування спільної роботи з пробацією на 2020 рік

З метою узгодження графіків роботи дистанційних пунктів надання БПД у 2020 році на базі територіальних підрозділів пробації Івано-Франківської області та установ виконання покарань області 21 січня у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області відбулась робоча зустріч.

 

На заході були присутні керівник філії Державна установа «Центр пробації» в Івано-Франківській області Оксана Устимчук, заступник начальника Державної установи «Установа виконання покарань №12» Іван Гурик, заступник начальника Державної установа «Коломийська виправна колонія №41» Сергій Чорний, Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини в області Світлана Дем’янчук.

 

На робочій зустрічі обговорювали питання необхідності узгодження графіків роботи у 2020 році дистанційних пунктів надання безоплатної правової допомоги на базі територіальних підрозділів пробації Івано-Франківської області.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук поінформував про порядок, мету та завдання надання БПД засудженим.

 

За результатом зустрічі присутні погодили визначити відповідальних осіб зі сторони Регіонального центру з надання БВПД в області та затвердили графік роботи пунктів доступу до безоплатної вторинної правової допомоги у 2020 році на базі територіальних підрозділів пробації Івано-Франківської області та установ виконання покарань області.