назад

Порядок проходження процедури реєстрації та голосування виборців

Дострокові парламентські вибори до Верховної Ради України пройдуть 21 липня 2019 року, буде визначено склад Верховної Ради ІХ скликання. У виборах приймають участь 22 партії, вибори пройдуть за пропорційно-мажоритарною системою. До Верховної Ради буде обрано 450 депутатів.

Сьогодні на базі Приморського районного відділу з питань пробації спільно з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено ознайомчо-просвітницький захід «Порядок проходження процедури реєстрації та голосування виборців».

Спікерами заходу виступили начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру Олександр Мхітарян та та адвокатка, тренерка Ради Європи, омбудсменка із захисту виборчих прав Юлія Лісова.
Лектори докладно розповіли про порядок перевірки виборцями своїх даних у Реєстрі виборців, внесення змін у разі виявлення помилок, про дії при необхідності участі у голосуванні не за місцем реєстрації, відповіли на питання клієнтів пробації.