назад

Працівники бюро правової допомоги надають юридичні консультації у віддалених селах районів

09.11.2016 - zhytomyr MZ 2З метою покращення доступу до безоплатної правової допомоги, надання консультацій та роз’яснень громадянам, що мешкають у селах, працівники Брусилівського, Черняхівського та Радомишльського бюро правової допомоги активно проводять виїзні прийоми громадян у селищних радах.

7 листопада начальник Брусилівського бюро правової допомоги Юрій Ободзінський здійснив виїзний прийом громадян на території Хомутецької сільської ради, Брусилівського району. Під час виїзного прийому проконсультував громадян, роз’яснив аспекти правових питань, а також ознайомив з роботою Житомирського місцевого центру з надання БВПД.

09.11.2016 - brusiliv

Цього ж дня начальник Черняхівського бюро правової допомоги Дарина Павлова також здійснила виїзний прийом громадян у Бежівській сільській раді, Черняхівського району. Більшість питань громадян стосувалися земельного та спадкового законодавства.

09.11.2016 - chernahiv

8 листопада заступник начальника Радомишльського бюро Сергій Ровненко надавав юридичні консультації громадянам на території Вишевицької об’єднаної територіальної громади. Завдяки належній поінформованості населення за юридичними консультаціями та роз’ясненнями в цей день звернулось понад 10 громадян. Найчастіше люди зверталися за наданням роз’яснень та консультацій з питань соціального забезпечення, земельного, цивільного, спадкового та житлового права.

09.11.2016 - zhytomyr MZ 2

Якщо Вам потрібна безоплатна правова допомога, звертайтесь у Житомирський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги та отримайте юридичну консультацію від фахівців.

Житомирський місцевий центр з надання БВПД – м. Житомир, вул. Гагаріна, 47, тел.: (0412) 43-01-76.
Брусилівське бюро правової допомоги – смт. Брусилів, вул. Лермонтова, 3, тел.: (04162) 3-00-95.
Черняхівське бюро правової допомоги – смт. Черняхів, вул. Шевченка, 4, тел.: (04134) 4-82-38.
Радомишльське бюро правової допомоги – м. Радомишль, вул. 9 Січня, 2-А, тел.: (04132) 4-41-81.