назад

Працівники Новокаховського та Скадовського бюро правової допомоги пройшли стажування

014 грудня працівники Новокаховського та Скадовського бюро правової допомоги пройшли стажування в Головному територіальному управлінні юстиції у Херсонській області. Стажування працівників бюро проходить в рамках виконання Плану заходів з активізації безоплатної правової допомоги за результатами оперативної наради в Мін´юсті 9 вересня 2016 року.

Під час навчання обговорювалися такі актуальні питання, як утворення ОСББ; державна реєстрація громадських формувань; правові засади виконання судових рішень; правові засади посвідчення договорів та отримання спадщини; державна реєстрація актів цивільного стану; протидія торгівлі людьми.

IMG 4544 1024x768

У стажуванні також взяли участь працівники управлінь державної реєстрації, державної виконавчої служби, реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти, а також відділу нотаріату. Вони ознайомили колег зі змістом нормативно-правових актів вказаних напрямків діяльності та відповіли на їх запитання.

DSCN4782 1024x768

По завершенні працівники Новокаховського та Скадовського бюро правової допомоги висловили сподівання на подальшу співпрацю, оскільки знання, які вони отримують під час подібних заходів, допомагають у вирішенні проблем, з якими звертаються представники громади, а дієвий правовий захист громадян є основним напрямком роботи новостворених бюро правової допомоги.