назад
24.12.19

Правничі ігри: учні 9 класів міста Сарни знають напевно, як провести час цікаво та з користю

Як цікаво та з користю провести час знають учні 9 класів Сарненських ЗОШ № 3, 4 та Сарненського ліцею № 2. Адже, нещодавно вони взяли участь у інтелектуально-розважальному конкурсі «Правничі ігри», який відбувся у Сарненському відділі поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області. Оцінювали знання  дітей шановні члени журі, серед яких мала честь бути присутньою і директор Сарненського МЦ з надання БВПД Юлія Міхнова. Учні поділившись на три команди, демонстрували свої знання з Конституції України, Декларації прав дитини та Конвенції ООН про права дитини.

Основною метою конкурсу було правове виховання дітей та виявлення інтелектуально розвиненої та талановитої молоді. За результатами змагання було визначено переможців: І місце здобула команда “Законознавці” (Сарненська ЗОШ № 3), ІІ місце команда “Феміда”(Сарненський ліцей №2) та ІІІ місце команда “Поліція 2.0” (Сарненська ЗОШ № 4).

Окрім юних знавців, на інтелектуально-розважальному конкурсі «Правничі ігри» були присутні: головуючі старший інспектор з ювенальної превенції сектору привенції Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області майор поліції Наталія Кирковська, старший інспектор сектору превенції Сарненського ВП капітан поліції Катерина Пархомчук, дільничний офіцер поліції Сарненського ВП старший лейтенант поліції Вікторія Захарчук, фахівець Сарненського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, фахівець із соціальної роботи Ірина Галушко.

Усі присутні отримали багато позитивних емоцій, а головне, що даний конкурс згуртував дітей та ще раз довів те, що учні завжди можуть знайти як провести час продуктивно!