назад

Правничі послуги офіційно увійшли до переліку послуг, які можна отримати у Центрі надання адміністративних послуг Дніпра

Разом з низкою адміністративних послуг в ЦНАПі Дніпра можна отримати безоплатні правничі послуги від системи БПД.

Перелік цих послуг, за ініціативи Дніпровського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, затвердили рішенням Дніпровської міської ради.

З червня 2023 року бюро правничої допомоги у Дніпрі працюють у центрах надання адміністративних послуг, які знаходяться у великих ТРЦ на правому та лівому берегах Дніпра за адресами:

  • вулиця Марії Кюрі, 5;
  • проспект Слобожанський, 31 Д.

А з листопада 2023 року на базі першого на Дніпропетровщині «Прозорого офісу» запрацював консультаційний пункт доступу до безоплатної правничої допомоги, де юристи системи БПД щопонеділка та щоп’ятниці надають правничі консультації.

«Кожна людина бажає отримати послуги комплексно і в одному місці. ЦНАПи, а особливо “Прозорий Офіс” — це саме ті локації, де кожен містянин може отримати максимум державних послуг за один день, у тому числі безоплатні правничі послуги, в одному місці», — коментує начальниця Південно-Східного управління надання безоплатної правничої допомоги Анастасія Юхименко.

Загалом фахівці «Прозорого офісу» надаватимуть понад 300 послуг, серед яких правові. На першому поверсі – соціальні. На другому – ЦНАП з державними і обласними сервісами, включаючи «Я – ветеран». Саме тут облаштоване робоче місце юристів системи БПД м. Дніпра. Прийом громадян, які бажають тут отримати правничі послуги, надається за електронною чергою. Приміщення безбар’єрне, має тактильні та контрастні позначки для відвідувачів з порушеннями зору, пандуси і поручні для людей, які пересуваються на колісних кріслах, ігрові кімнати для дітей.