назад

Правопросвітницька діяльність Лубенського МЦ у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

Klubni pracivnyky Lohvitskogo rayonu.seminar. Svitlana Danilenko.golovnyy specialist.27.09.2017

З метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб стартував Загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

У рамках проекту, 27 вересня 2017 року, головний спеціаліст Лохвицького бюро правової допомоги Світлана Даниленко взяла участь у засіданні працівників  закладів культури Лохвицького району,  під час якого презентувала інформацію про цілі та завдання системи безоплатної правової допомоги, забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України. По завершенню заходу усім присутнім надано інформаційні матеріали щодо системи БПД.

В  цей день відбувся  семінар для тимчасово безробітних осіб у районному центрі зайнятості м. Пирятин. Начальник бюро правової допомоги Володимир Орел ознайомив відвідувачів семінару з трудовим законодавством. Зокрема, з найбільш розповсюдженими питаннями та проблемами, а саме: підставами припинення трудових відносин, розірвання трудового договору, невиплати розрахункових коштів роботодавцем у день звільнення, надання відпусток тощо.Seminar y centri zainiatosti. Piryatin. 27.09.2017. Nachalnyk V. Orel 1

Фахівець бюро також розповів про позитивні тенденції роботи Бюро: скільки осіб звернулося за юридичними консультаціями, як надається первинна та вторинна правова допомога і проводиться прийом звернень на БВПД тощо.  Серед присутніх на заході були розповсюджені буклети та інформаційні листівки Пирятинського Бюро правової допомоги з контактними даними та адресою бюро.

         Нагадуємо, що отримати фахову правову допомогу громадяни можуть отримати завітавши до  відповідних бюро правової допомоги.

Лохвицьке бюро правової допомогизнаходиться за адресою:  м. Лохвиця вул. Перемоги, 6, (05356)3-14-05.

Пирятинське  бюро правової допомоги  знаходиться за адресою:  м. Пирятин, вул. Соборна, 41, 1  тел. (053-58) 3-22-54.