назад

Правопросвітницький захід на базі Конотопського міськрайонного центру зайнятості

KoM 2017 03 30 129 березня начальником відділу правової інформації та консультацій Конотопського місцевого центру Дмитром СОЛЯНИКОМ на базі Конотопського міськрайонного центру зайнятості проведено інформаційний захід на тему «Захист трудових прав громадян для осіб, які перебувають на обліку»

Присутнім було надано інформацію про можливості захисту своїх трудових прав згідно законодавства України. Право на захист трудових прав у процесуальному аспекті передбачає можливість особи звернутися за захистом порушених прав до уповноваженого органу, або можливість самостійно вчиняти дії по захисту порушеного права. Це право передбачає обов’язок відповідного органу застосувати передбачені законом способи поновлення порушеного права.

KoM 2017 03 30 2

Дмитро СОЛЯНИК розповів про  позитивні приклади захисту порушених трудових прав у суді адвокатами центру. Присутніх цікавили питання отримання послуг адвоката за рахунок держави та ефективність його роботи. Після інформаційного заходу було проведено прийом громадян, в ході якого було надано роз’яснення з питань сімейного та земельного права. Всі присутні отримали інформаційні матеріали з контактами центру.

Довідково:
Адреса центру: 41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район, 

м. Ромни та Роменський район, 

Липово – Долинський та Недригайлівський райони Сумської області.

 

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103