назад

Правопросвітницький захід у Луцькому базовому медичному коледжі

IMG 880427 вересня 2017 року у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та з метою розповсюдження інформаційно-консультаційних матеріалів у сфері захисту прав, свобод і законних інтересів громадян, правопросвітницької роботи серед молоді та підвищення правової свідомості населення працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області спільно з представниками Головного територіального управляння юстиції у Волинській області провели зустріч зі студентами старших курсів Луцького базового медичного коледжу.

У заході взяли участь в.о. начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру Мирослава Хлистік, начальник відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Андрій Петрик та працівники відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти і сектору судової роботи та міжнародного співробітництва ГТУЮ у Волинській області Богдана Довгополова-Савотюк та Ольга Ющик.

Фахівці Регіонального центру розповіли студентам про реалізацію в Україні права кожного на професійну правничу допомогу та про роботу системи безоплатної правової допомоги в державі і у Волинській області зокрема, окреслили категорію громадян, які згідно Закону можуть претендувати на безоплатну вторинну правову допомогу та отримання послуг адвоката за державний кошт, а також поінформували про можливість отримати таку допомогу у Центрах та бюро правової допомоги області.

IMG 8804

Представники ГТУЮ у Волинській області поінформували слухачів про проект «Я МАЮ ПРАВО!», а також прочитали лекцію на тему: «Міжнародно-правове співробітництво у цивільних та кримінальних справах».

Під час заходу були розповсюджені інформаційні матеріали про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» та про безоплатну правову допомогу.

IMG 8797

Після зустрічі зі старшокурсниками, серез студентів молодших курсів були поширені, розроблені фахівцями Регіонального центру, інформаційні буклети «Трудові права неповнолітніх».

22046961 1711273988897233 6910259560626543258 n

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua