назад

Правопросвітницький захід у Центрі надання адміністративних послуг Турійської РДА

IMG 6545З метою забезпечення реалізації права громадян на доступну безоплатну правову допомогу, підвищення загального рівня правової культури, набуття громадянами необхідного рівня правових знань для реалізації законних прав та свобод, їх захисту та відновлення в результаті порушення, 13 жовтня 2017 року, в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», начальник Турійського бюро правової допомоги Богдан Гут провів консультативно-правопросвітницький захід для працівників Центру надання адміністративних послуг Турійської РДА.

Присутнім Богдан Гут розповів про систему безоплатної правової допомоги в Україні, акцентувавши увагу на створенні та функціонуванні Турійського бюро правової допомоги, а також поінформував про надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, окресливши, які саме правові послуги включає кожна із них, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу та який порядок звернення за її наданням.IMG 6534

Під час заходу за юридичними консультаціями та роз’ясненнями звернулось троє громадян, яких цікавили питання спадкового, земельного та адміністративного права.

Також у приміщенні ЦНАПу фахівці Турійського бюро правової допомоги оновили інформаційний куточок доступу до безоплатної правової допомоги та розмістили актуальну інформацію для громадян.

Довідково:
Працівники Турійського бюро правової допомоги проводять прийом громадян у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Турійської РДА щоп’ятниці з 11:00 до 13:00.
Турійське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Турійськ, вул. Луцька, 23. Тел. (03363) 2-23-86 (пн–пт з 9:00 до 18:00).
Центр надання адміністративних послуг – смт Турійськ, м-н Центральний, 5. Тел. (03363) 2-23-15.