назад

Правопросвітництво та виїзне консультування у Кириківці

OkM 170210 Kon 110 лютого 2017 року з метою забезпечення реалізації права громадян на доступну безоплатну правову допомогу, посилення правової спроможності громад та вирішення проблемних питань працівник Великописарівського бюро правової допомоги Євген МОРОЗ провів виїзний консультаційний прийом у Кириківській селищній раді.

Під час проведення консультацій звернулося 3 особи з питаннями, що стосувалися обрахування страхового та трудового стажу, оформлення прибудинкових земельних ділянок, стягнення аліментів з батьків позбавлених батьківських прав.

OkM 170210 Kon 2

Також Євген МОРОЗ зустрівся з головою об’єднаної Кириківської територіальної громади Іваном МОРОЗОМ, за результатами якої досягнуто домовленість про узгодження графіку виїзного прийому, а саме: кожного другого четверга місяця.

Цього ж дня на запрошення керівництва Великописарівського військкомату, заступником начальника Великописарівського бюро  правової допомоги Євгеном МОРОЗОМ прийнято участь у семінарі на тему: «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних».

OkM 170210 Kon 3

Головним спеціалістом відділення військового обліку сержантів і солдатів запасу та бронювання Володимиром БЕРЕЗНЯКОМ звернуто увагу на Постанову Кабінету Міністрів України № 921 від 07.12.2016р. «Порядок організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних». Також присутнім було повідомлено про порядок бронювання, своєчасне ведення військового обліку та інформування військового комісаріату про призначення, переміщення і звільнення осіб із місць роботи.

OkM 170210 Kon 4

 

Довідково: Великописарівське бюро правової допомоги смт. Велика Писарівка, вул.Ярослава Мудрого, 1; т. ( 05457) 5-15-20.