назад

Правова допомога для кожного: виїзний прийом громадян у селі Левків

Lev212 жовтня директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександром Грабаром та в.о. директором Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Ковалем провели виїзний прийом громадян в селі Левків Житомирського району.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда під час прийому розповів про можливість оперативного отримання безоплатної правової допомоги, а також нагадав про захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі.

Питань у тих, хто прийшов отримати фахову юридичну консультацію, було багато. Людей цікавило, як можна стягнути аліменти з чоловіка, який працює за кордоном, у яких випадках припиняється надання субсидії, та ін.

Lev1

Кожне питання детально розглянули та якнайкраще пояснили громадянам правовий механізм вирішення проблеми. Загалом, за двогодинний прийом вдалося проконсультувати з усіх питань, з якими звернулися громадяни.

{module Житомирський МЦ}