назад

Правова допомога жителям села Дептівка Конотопського району

KoM 170320 0 Deptyvka320 березня 2017 року працівниками Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було здійснено робочу поїздку до села Дептівка Конотопського району. На базі Дептівського відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг було проведено правопросвітницький захід на тему «Права людини» та прийом громадян.

Інтегратор Конотопського місцевого центру Оксана КОЗІНА розповіла присутнім про систему безоплатної вторинної правової допомоги в Україні, ознайомила їх із категоріями населення, які мають право на отримання вторинної правової допомоги та правовими послугами, які можна отримати в Конотопському місцевому центрі.

KoM 170320 1 Deptyvka

Також було доведено до відома присутніх про особливості роботи з сервісами Міністерства юстиції України та можливостями отримання довідок про майнові права.

KoM 170320 2 Deptyvka1

Начальник відділу правової інформації та консультацій Дмитро СОЛЯНИК провів прийом громадян, під час якого надав фахові консультації з різних правових питань. Із завідувачем відділення денного перебування було обговорено напрямки співпраці та створення мобільного консультаційного пункту на базі закладу. Всі присутні отримали інформаційні матеріали з контактами центру.

 KoM 170320 4 Deptyvka4

Довідково:
Адреса центру: 41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район,

м. Ромни та Роменський район,

 

Липово – Долинський та Недригайлівський райони Сумської області.
Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103