назад

Правова обізнаність мешканців Великописарівщини

OkM 171109 219 листопада 2017 року головний спеціаліст Великописарівського бюро правової допомоги Людмила Мусієнко  провела інформування працівників управління соціального захисту населення та прийом громадян. Фахівець бюро інформувала осіб, про можливість звертатися за правовою допомогою,

яка включає надання працівниками бюро юридичних консультацій, представництво інтересів  та допомогу в отриманні доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, яка надається адвокатами або працівниками бюро громадянам, визначеним статтею 14 Закону України «Про безоплатну правовому допомогу». Зокрема, малозабезпеченим, інвалідам, дітям-сиротам, учасники бойових дій, внутрішньо переміщеним особам та іншим. Крім того, Людмила Мусієнко нагадала про можливості користування електронними сервісами Міністерства юстиції України, доступ до яких є в Великописарівському бюро правової допомоги.

OkM 171109 22

Упродовж двох місяців на Сумщині діють мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги. Фахівці місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро, Головного територіально управління юстиції у Сумській області та нотаріуси надають необхідну правову допомогу з питань антирейдерства. «Мобільні точки доступу — це ще одна можливість отримати фахову допомогу юристів безпосередньо за місцем проживання. Фахівці можуть допомогти не лише в питаннях, що стосуються антирейдерства, а й дадуть юридичну консультацію з питань, наприклад, спадкування, розлучення, стягнення аліментів», – зазначила Людмила Мусієнко.

OkM 171109 23

 

За більш детальною інформацією звертайтеся до Великописарівського бюро правової допомоги:

вул. Я. Мудрого, 1; т. (05457) 5-15-20, (050)066-18-31, (097)77-99-313.