назад

Правове інформування під час батьківських зборів студентів-першокурсників

    22 вересня 2017 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Віктор Кіккас, заступник директора Центру Ірина Іванчук та заступник начальника відділу “Ірпінське бюро правової допомоги” Людмила Гараніна з лекцією-бесідою виступили під час батьківських зборів для батьків студентів-першокурсників в Ірпінському економічному коледжі. У заході взяли участь батьки та викладачі цього навчального закладу.

Довідково: відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України “Ірпінський економічний коледж” здійснює підготовку бухгалтерів, фінансистів, операціоністів банку, оцінювачів-експертів нерухомого майна, брокерів, товарознавців, мерчандайзерів, касирів, адміністраторів систем, техніків з обчислювальних приладів.

     У ході заходу присутніх ознайомили з функціонуванням системи безоплатної вторинної правової допомоги, механізмом доступу та категоріями осіб, які згідно з законодавством мають право на таку допомогу. Окрім того, під час заходу представниками системи БВПД у Київській області було презентовано результати роботи Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області, доведено актуальність надання такої допомоги соціально вразливим верствам населення. 

    По завершенню заходу батьки студентів І курсу отримали вичерпні відповіді на свої запитання стосовно процесуальних прав неповнолітніх у кримінальному провадження та інформаційні матеріали щодо організації надання безоплатної правової допомоги, контактну інформацію про центри БВПД у Київській області, буклети.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

    Інформація була особливо корисною для батьків та педагогів, оскільки стосувалась неповнолітніх студентів коледжу.

    По закінченню заходу було проведено робочу зустріч з директором коледжу Сергієм Михайловим, заступником директора з навчальної роботи Наталею Ільченко, заступником директора з виховної роботи Валентиною Вдович. Під час зустрічі обговорили плани майбутньої співпраці, зокрема заходи в рамках проведення Всеукраїнського тижня права в області, проведення занять з питань роз’яснення трудових прав неповнолітніх, ком’ютерного шахрайства тощо.