назад

Правову підтримку територіальним громадам!

marusjak 2    У середу, 17 жовтня, відбулася робоча зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Закарпатській області Василя Попадинця з головою Баранинської об’єднаної територіальної громади Юрієм Марусяком.

    З метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги та підвищення правосвідомості громадян, учасники зустрічі обговорили питання організації роботи дистанційного пункту на території громади та проведення правопросвітницьких заходів. Також В.Попадиниць поінформував голову ОТГ про основні пріоритети в діяльності Регіонального та місцевих центрів БВПД в Закарпатській області, одним з яких є посилення правових можливостей та правової спроможності територіальних громад. 

    За безоплатною правовою допомогою звертайтесь до найближчих місцевих центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті, або зателефонуйте за єдиним номером контакт-центру системи безоплатної правової одпомоги 0800213103 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів, цілодобово).