назад

Правовий флешмоб – біля новорічної ялинки краю

DSC0147910 січня 2019 року фахівці системи БПД Волині спільно з працівниками Головного територіального управління юстиції у Волинській області провели святковий правовий флешмоб для лучан та гостей міста біля новорічної ялинки на Театральному майдані Луцька.

Головний спеціаліст відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Ірина Кушпетюк спільно з головним спеціалістом сектору з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Волинській області Тетяною Мусієнко та головним спеціалістом з внутрішнього аудиту Головного територіального управління юстиції у Волинській області Оксаною Янченко провели акцію вуличного інформування, під час якої розповсюджували друковану інформаційну продукцію у рамках Всеукраїнського правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!»

DSC01486

Я протидіяти домашньому насильству? Не знаєш як оформити субсидію? Не знаєш як вирішити спір? Не знаєш як оформити договір оренди землі? Забирають бізнес – на ті та інші питання лучани мали можливість отримати відповіді під час відповідного заходу.

DSC01483

Разом із тим, громадян було поінформовано про порядок звернення за наданням безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, позаяк інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав та законних інтересів у повсякденному житті є головною метою як проекту «Я МАЮ ПРАВО!», так і системи БПД загалом.

DSC01480

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail:office.volyn@legalaid.lt.ua

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел. (0332) 77-07-17, е-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний контакт-центр системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів).