назад

Правознавча вікторина для студентів Академії рекреаційних технологій і права

SAM 334806 грудня 2017 року з нагоди Всеукраїнського тижня права працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області для студентів та працівників Академії і коледжу рекреаційних технологій і права прочитали лекцію на антикорупційну тематику та провели правничу вікторину.

На початку заходу, з метою запобігання корупції та застереження від вчинення корупційних дій, в.о. начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Мирослава Хлистік прочитала лекцію: «Ефективна протидія корупції як вектор благополуччя правової держави». Представник Регіонального центру окреслила основні положення вітчизняного антикорупційного законодавства, провівши окремі паралелі з аналогічними законами інших держав, акцентувавши увагу на проблемах корупції у навчальних закладах, основних причинах цього ганебного явищах та можливих шляхах його подолання.

SAM 3327

DSCF2915

Після закінчення лекції начальник відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання БВПД Андрій Петрик спільно з Мирославою Хлистік для студентів-правників ПВНЗ «Академія рекреаційних технологій і права» провели вікторину із назвою «Правовий світогляд». Вікторина складалася з трьох етапів різних рівнів складності, під час яких відбиралися учасники для наступних конкурсів. За правильні відповіді на запитання правового характеру студенти отримували відповідні фішки, за кількістю яких в результаті визначали переможців вікторини.

DSCF2914

SAM 3346

За підсумками завершального конкурсу переможцями вікторини на правову тематику було визначено двох найактивніших студенток другого курсу Вікторію Романчук і Василину Твердохліб та студентку третього курсу Юлію Кадиру.

SAM 3348

Усі троє переможців були нагороджені заохочувальними дипломами від Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області.

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail:office.volyn@legalaid.lt.ua