назад

Представник Регіонального центру проінформував громадян щодо порядку стягнення та сплати аліментів у радіоефірі «Слободи FM»

SuR 300817 0230 серпня начальник відділу забезпечення роботи контактного центру Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової у Сумській області Олексій Рибалка проінформував громадян щодо порядку сплати аліментів під час запису програми «По суті» на радіостанції «Слобода FM».

Під час діалогу з журналістом радіостанції Віталієм Педенком він розповів про порядок стягнення аліментів (до та після досягнення нею повноліття); новели в законодавстві щодо розміру стягнення аліментів і умови збільшення розміру раніше стягнених аліментів; нарахування пені за несвоєчасну сплату аліментів; розмір аліментів за умови додаткових витрат на дитину; відповідальність, яку несе особа за умови несплати аліментів.

SuR 300817 03

Крім того, Олексій Рибалка надав загальну інформацію щодо роботи Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області та безпосередньо контактного центру.

SuR 300817 04

Також він нагадав, що 31 серпня у Сумському обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Винагорода – довіра людей. П᾽ять років заснування системи безоплатної вторинної правової допомоги та річниця створення бюро». З журналістами спілкуватимуться директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена Демченко, начальник Лебединського бюро правової допомоги Сергій Іванов, начальник Липоводолинського бюро правової допомоги Наталія Пилипенко та начальник Кролевецького бюро правової допомоги Наталія Денисенко. До участі запрошуються від представники засобів масової інформації.

SuR 300817 01