назад

Представники Лебединського бюро здійснили візити до відділу ЦНАП та центру зайнятості

OkM 17 06 15 centre 215 червня начальник Лебединського бюро правової допомоги Сергій Іванов провів робочу зустріч із начальником Центру надання адміністративних послуг Лебединської РДА Ігорем Тересовим, де обговорили питання щодо прийому документів від громадських організацій.

Працівник бюро довів до відома інформацію, що громадянам, які мають намір зареєструвати громадське об’єднання, припинити або привести у відповідність до чинного податкового кодексу України можна отримати консультацію у приміщенні Лебединського бюро правової допомоги, від працівників та звернутися для подачі документів на проведення державної реєстрації громадських об’єднань. Досягнуто домовленості про плідну співпрацю напередодні спливу строку перереєстрації громадських організацій.

OkM 17 06 15 centre 1

14 червня юристи Лебединського бюро правової допомоги провели семінар у Лебединському міськрайонному центрі зайнятості за участю юрисконсульта Анатолія Кищика на тему: «Загальні питання зайнятості населення та стан ринку праці регіону». Присутнім нагадали про завдання правової допомоги – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом надання як первинної, так і вторинної правової допомоги. Також наголосили на тих видах послуг, що надаються у центрах та бюро правової допомоги.

 

Лебединське бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29; т. (054450 2-14-12.