назад

Представники Менського МЦ здійснили роботу виїзного консультативного пункту в санаторії «Остреч»

Фото080415 березня 2016 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Дмитро Сенченко та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Альона Римар провели консультування учасників антитерористичної операції в Менському санаторії «Остреч».
Адміністрація лікувального закладу розробила оголошення та повідомила всіх бажаючих за тиждень до приїзду фахівців з Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Таким чином, всі бажаючі мали змогу поспілкуватись з працівниками центру та отримати відповіді на свої запитання.

В ході консультування виявилося, що найважливішим питанням для бійців АТО є отримання земельної ділянки.
Також, для розповсюдження інформації про роботу центру у санаторії було залишено буклети та інформаційні листівки з контактами центру.
Нагадуємо, що на базі Менського санаторія «Остреч» учасникам антитерористичної операції безкоштовно надаються послуги з психологічної реабілітації та санаторно-курортного лікування. Наразі в санаторії відпочиває та лікується близько тридцяти учасників АТО з усіх куточків України.