назад

Виїзна приймальня в Іспаській громаді

2016 03 16 В15.03.2016 у приміщенні  Іспаської сільської ради працівниками Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в.о. директора Сележаном Ю.І. та заступником начальника відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Денис Л.Ю. проведено виїзний прийом громадян з надання правової допомоги.

Під час проведення прийому громадян за правовою консультацією звернулося 8 осіб з питань земельних та спадкових правовідносин.

 

Найбільш проблемним питанням, яке порушено жителями села Іспас, є питання земельних правовідносин, що виникли внаслідок подання позовів Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі регіональної філії “Львівська залізниця” до Іспаської сільської ради Вижницького району Чернівецької області та до  восьми жителів села Іспас про визнання незаконними та скасування рішень Іспаської сільської ради, державних актів на право власності на земельні ділянки, скасування державної реєстрації прав власності на земельні ділянки, що накладаються на смугу відведення залізниці.

2016 03 16 В2Працівниками Вижницького місцевого центру з надання БВПД прийнято звернення від вказаних жителів про надання правової допомоги з метою встановлення можливості надання безоплатної вторинної правової допомоги, призначення адвоката для подальшого захисту права власності на землю під час розгляду справи в суді.