назад

Представники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД побували у Красилівському та Теофіпольському районах

4 cDHe QPI4     Виїзний прийом громадян, робочі зустрічі з посадовцями та поширення серед зацікавлених осіб інформації про конкурсний відбір кандидатів на посади керівників та заступників керівників бюро правової допомоги — саме такою була програма візиту.

     У середу, 13 квітня, працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД — в. о. директора центру Олександр Петлюк, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко провели виїзний прийом громадян у приміщенні Красилівського районного управління юстиції. Правові консультації було надано чотирьом громадянам. Питання, з якими вони зверталися до фахівців, стосувалися пенсійного і соціального забезпечення та земельного законодавства.

     Після прийому Олександр Петлюк та Євгеній Грабчук зустрілися із головою Красилівської районної державної адміністрації Нілою Островською та начальником юридичного відділу Красилівської районної державної адміністрації Юлією Краснолуцькою. Йшлося про порядок прийняття Програми надання безоплатної правової допомоги населенню Красилівського району.

     У рамках інформаційної кампанії про відкриття бюро правової допомоги і конкурсний відбір кандидатів на посади керівників та/або заступників керівників бюро правової допомоги у Красилівському та Теофіпольському районних центрах зайнятості відбулися зустрічі представників місцевого центру із особами з юридичною освітою, що перебувають на обліку у центрах. Олександр Петлюк розповів усім зацікавленим про завдання і функції бюро, а також ознайомив з вимогами до претендентів на посади керівників цих установ. 

     Повідомили про створення бюро та конкурсний відбір і працівникам юридичних відділів органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. Відповідні семінари Олександр Петлюк та Євгеній Грабчук провели у Красилівському та Теофіпольському районних управліннях юстиції.

{gallery}img/novyny/2016/04_Kviten/14_2{/gallery}