назад
11.07.16

Представники системи БПД вивчають канадські практики ефективної комунікації

13659099 10208506245627682 6239275230114461775 nСьогодні, 11 липня, розпочалася місія українських фахівців, які працюють у системі безоплатної правової допомоги, до Канади. Місія має на меті вивчення кращих канадських практик у сфері ефективної комунікації та зв’язків із зацікавленими сторонами.

Вона включатиме низку зустрічей в Оттаві та Торонто з представниками різних федеральних установ і організацій, що надають послуги на рівні громад та правові послуги вразливим групам населення.

У складі української делегації – начальник управління комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Координаційного центру Надія Кизицька, заступник начальника управління координації системи надання безоплатної правової допомоги Координаційного центру Олександр Гриб, заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Житомирського регіонального центру Тетяна Бєлобородова, начальник відділу взаємодії із суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Сумського місцевого центру Наталія Шестерніна. Разом із колегами із центрів участь у зустрічах беруть директор проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» Лариса Бізо та його менеджер в Україні Оксана Кікоть.

Місія має на меті дослідження кращих канадських практик і накопиченого досвіду у сфері ефективної комунікації та зв’язків із зацікавленими сторонами на федеральному рівні та на рівні провінцій, зокрема, щодо: управління комунікацією із зацікавленими сторонами; стратегічного планування комунікації, управління ефективністю комунікацій і зв’язків із зацікавленими сторонами, використання соціальних медіа як інструменту комунікацій із зацікавленими сторонами тощо.

Разом із цим учасники матимуть можливість ознайомитися із досвідом канадських колег щодо управління людськими ресурсами, пов’язаними з комунікаціями в установах, які вони відвідають під час своєї місії.

logo CBIE

 

Місію організовано за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який реалізується Канадським бюро міжнародної освіти (CBIE) та фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

Нагадаємо, що 30 червня та 1 липня у Києві за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» пройшов 2-денний тренінг для фахівців з комунікації регіональних центрів надання безоплатної правової допомоги та Координаційного центру з надання правової допомоги. Фахівці говорили про цінності в системі безоплатної правової допомоги в Україні та як на їх основі вибудовувати характер комунікації із різними цільовими аудиторіями. Цей захід став першим в серії тренінгів, які спрямовані на посилення комунікаційного напряму роботи в системі БПД, а також розвиток стратегічного планування в системі безоплатної правової допомоги, й заплановані на 2016 рік за підтримки проекту.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook       YouTube YouTube       Google Google+  тTwitter