назад
01.12.17

Про безоплатну правову допомогу та розпочатий конкурс з відбору адвокатів розповіли телеглядачам Вінниччини

30 11 2017

30 листопада 2017 року директор Вінницького місцевого центру з надання БВПД Лариса Пікановська говорила про це з журналісткою Тетяною Войнаровською в програмі «Особлива думка» на телеканалі «ВІНТЕРА».

На початку передачі директор розповіла про становлення і розвиток системи безоплатної вторинної правової допомоги, досягнення і подолання проблемних питань в роботі.

Особливу увагу було приділено розпочатому конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються до надання БВПД. «На сьогодні відбір адвокатів здійснюється за спрощеною процедурою. Якщо раніше адвокати здавали тести, доволі непрості, то нині дана процедура скасована. Важливим на тепер є саме мотивація адвоката, який вирішив співпрацювати з системою БПД, його стресостійкість та ефективна комунікація», – зазначила Лариса Василівна. 

{source}
<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/RncNVBhttR8?list=PLLKKbRCS4sKqDyP8_ubbXDEdxWFw67yEK” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen></iframe>
{/source}

Нагадуємо, що для участі у конкурсі адвокатам необхідно зареєструватися з 18 листопада до 17 грудня 2017 року включно на веб-сторінці http://contest.legalaid.gov.ua, заповнити онлайн анкету, біографічну довідку та інші дані.

Крім того, впродовж 19 – 25 грудня 2017 року адвокатам слід буде пройти дистанційний курс «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги», ознайомившись з його матеріалами та склавши перевірочні тестові завдання, що оцінюються автоматично.

Дізнатися більше про конкурс можна за посиланням: http://vinnytsya.legalaid.gov.ua/ua/pres-tsentr/novyny/oholosheno-konkurs-z-vidboru-advokativ-iaki-zaluchaiutsia-dlia-nadannia-bezoplatnoi-vtorynnoi-pravovoi-dopomohy.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106