назад

Про права і обов’язки засуджених розповідали у Лебедині

OkM 2017 06 19 kvi  419 червня спеціаліст Лебединського бюро правової допомоги Сергій Іванов долучився до проведення семінару на тему: «Права та обов’язки засуджених» спільно з Лебединським районним відділом з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України (керівник Анатолій Глух). Захід проведено для осіб, що перебувають у них на обліку (засудженні до покарання без позбавлення волі), адже нині існує гостра проблема у перевихованні, адаптації осіб, та інтеграції їх до суспільного життя.

Громадянам розповіли про їх права та гарантії, що передбачені законом. Також учасникам зустрічі роз’яснили основні положення Законів України «Про безоплатну правову допомогу» та  «Про зайнятість населення».

OkM 2017 06 19 kvi  3

Учасники семінару виявили значну зацікавленість до його тематики, задавали багато питань. Серед головних питань, що турбують громадян цієї категорії: питання реєстрації в службі зайнятості, право на правову допомогу гарантовану державою.

OkM 2017 06 16 sprava ditu  1

16 червня Євгенія Логвіненко та Сергій Іванов взяли участь у черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Лебединської міської ради. На порядку денному були наступні питання: переоформлення права власності на дитину, розгляд заяви про неучасть батька у вихованні дитини, призначення днів спілкування з дитиною, постановка на облік родини.

OkM 2017 06 16 sprava ditu  2

 

Присутнім роздали інформаційні буклети з контактною інформацією Лебединського бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29; т. (05445) 2-14-12.