назад
24.10.22

Про правові аспекти захисту персональних даних розкажуть на вебінарі у Полтаві

З  моменту запровадження в Україні воєнного стану, в медіа з’являлись повідомлення про певні випадки незаконного збирання персональних даних, не лише з метою шахрайства, а й для стеження за волонтерами чи публічними службовцями. Необхідність захисту прав суб’єктів персональних даних в умовах дії правового режиму воєнного стану вкрай висока. Навіть в умовах бойових дій право на життя, право на повагу до гідності, право на свободу та особисту недоторканність, визначені в Конституції України, мають бути дотримані.

Про правові аспекти захисту персональних даних  розкажуть  у Полтаві під  час вебінару у рамках правопросвітницької акції «Право знати».

Захід відбудеться  25 жовтня  об 11.00.

Спікер  – начальниця відділу безоплатної правової допомоги Кременчуцького   місцевого центру з надання БВПД Світлана Терещенко.

Для участі необхідно перейти  за наступним посиланням https://us05web.zoom.us/j/87922207335?pwd=ZE9zSEh3RWFQQXlNMEtrNWtPTkhxZz09

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до заходу! Не втрачайте можливості отримати масу цікавої та корисної інформації з перших вуст!