назад

Про правову допомогу інформували депутатів Ворожбянської сільської ради

OkM 170221 0 20 лютого 2017 року фахівці Лебединського бюро правової допомоги Сергій ІВАНОВ та Євгенія ЛОГВІНЕНКО здійснили візит до Ворожбянської сільської ради Лебединського району, де взяли участь у черговій сесії. Серед присутніх були: Сергій БОЙКО – сільський голова, Ольга КОЗИНКА – секретар та інші депутати вищезазначеної сільської ради.

Візит до Ворожбянської територіальної громади здійснювався з метою забезпечення реалізації права громадян на доступну безоплатну правову допомогу, набуття громадянами необхідного рівня правових

знань для реалізації законних прав та свобод, їх захисту та відновлення в результаті порушення.

OkM 170221 1

Під час сесії слово було надано начальнику Лебединського бюро правової допомоги Сергію ІВАНОВУ, який зазначив, що «посилення правової спроможності громад напряму залежить від органів влади на місцях, їх бажання забезпечити розвиток своєї громади». Також він розповів про послуги, що надаються у бюро правової допомоги.

OkM 170221 2

Крім того, усім зацікавленим додатково були надані роз’яснення щодо функціонування мережі безоплатної правової допомоги в Україні та у Сумській області, зокрема.

Сергієм ІВАНОВИМ було висвітлено питання, що стосувалися процедури реєстрації права власності на нерухоме майно, законодавче регулювання трудових відносин.

Довідково: Лебединське бюро правової допомоги: м. Лебедин, пл. Соборна, 29, т. (05445) 2-14-12.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.