назад

Про стратегічне планування комунікації та зміну комунікаційних векторів системи БПД йшлося під час тренінгу в Ужгороді

trenini 2    У вівторок, 26 червня, в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області відбувся тренінг-навчання для інтеграторів Ужгородського, Мукачівського та Хустського місцевих центрів та працівники бюро правової допомоги.

    Директор Регіонального центру Василь Попадинець наголосив на важливості роботи інтеграторів та фахівців бюро правової допомоги, зокрема, правопросвітницького напрямку та реалізації проекту «Я маю право!», а також окреслив пріоритетні завдання системи БПД.
    Темою навчання стали питання стратегічного планування комунікації та зміни комунікаційних векторів системи БПД. Начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Оксана Дудаш поінформувала присутніх про необхідність планування комунікації, визначення мети та очікуваних змін від проведених заходів. Фахівець зазначила, що дуже важливим показником комунікаційної діяльності є рівень впізнаваності системи, який нині сягає 32% по Україні.

trrening 1
    Також О.Дудаш надала практичні поради з комунікаційної роботи та поінформувала про зміну комунікаційних векторів системи БПД. Головна наша мета – генерувати корисну інформацію для людей та використовувати найефективніші канали комунікації, серед яких робота у соціальних мережах набуває все більшого розмаху та набирає все більше користувачів. Тому важливо якісно та ефективно подавати інформацію на сторінках у фейсбуці та налагоджувати зворотній контакт із користувачами. Окрім того, начальник відділу комунікації ознайомила учасників тренінгу з вимогами до написання інформацій та ведення сторінок у соцмережах.
    Про «Методологію підготовки та проведення правопросвітницьких заходів. Короткотривалі та довготривалі результати» присутнім розповів Михайло Худинець,начальник відділуправопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД Хустського місцевого центруз надання БВПД, який поділився враженнями та новим досвідом, здобутим під час тренінгу для інтеграторів у Львові.
    Упродовж тренінгу відбулося обговорення актуальних питань. Зокрема, учасники навчання внесли пропозиції щодо запровадження нового форм ату правопросвітницьких заходів з метою покращення їх ефективності.

treninig 4