назад

Про те, як військовослужбовцям та членам їх родин отримати безоплатну правову допомогу на Дніпропетровщині, розповіли в ефірі місцевого телеканалу

Спікерами  пресцентру відомого Дніпровського телеканалу «Відкритий» 19 квітня стали виконуючий обов’язки директора Регіонального центру з надання БВПД у Дніпропетровській області Сергій Соколов та фахівчиня зі зв’язків з громадськістю та пресою Кам’янського місцевого центру з надання БВПД Марія Ростова.

Вони розповіли  про те, що співробітниками системи БПД регіону  з початку повномасштабного вторгнення понад 3000 юридичних консультацій  було надано військовослужбовцям, захисникам та захисницям, ветеранам війни та членам їх сімей. Близько 1000 отримали допомогу у вирішенні своїх нагальних справ у судовому порядку.
Сергій Соколов, зокрема, акцентував увагу на тематиці звернень та збільшенні їх кількості протягом року в залежності від збільшення кількості військовослужбовців у країні та на тому, як вони різняться у Місцевих центрах Дніпровської області. А також докладно розповів про те, як саме й куди можуть звернутися військові на Дніпропетровщині, аби отримати всебічну  кваліфіковану юридичну допомогу безкоштовно.

А Марія Ростова зауважила, що наразі більшість консультацій військовослужбовцям надається телефоном або у месенджерах тому, що вони знаходяться у зоні бойових дій. Також вона зупинилася на тому, що  особливістю надання безоплатної правової допомоги нашим воїнам є її вимушена швидкість, оскільки особисто вони можуть звернутися до офісів БПД тальки під час короткострокових відпусток. Фахівчиня зі зв’язків з громадськістю та пресою Кам’янського місцевого центру розповіла глядачам Відкритого про велику кількість цікавих успішних справ юристів БПД області, які свідчать про їх високу кваліфікацію.

Надання правової допомоги за рахунок держави військовослужбовцям, захисникам та захисницям, ветеранам війни та членам їх сімей  наразі є пріоритетом у роботі системи БПД Дніпропетровської області. І ми використовуємо будь-які засоби комунікації, зокрема, телебачення, для того, щоб проінформувати представників даної пільгової категорії наших потенціальних клієнтів про те де й як вони можуть наші послуги з первинної та вторинної правової допомоги», – зазначає виконуючий обов’язки директора Регіонального центру з надання БВПД у Дніпропетровській області Сергій Соколов.

Більш докладно у запису ефіру: https://www.youtube.com/watch?v=6KaekuyNaK8