назад

14100337 514407965416831 204926004938261877 n

Фахівці Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели робочу зустріч з працівниками Гусятинської селищної ради з метою інформування населення Гусятинського району про відкриття бюро правової допомоги.

Так, в.о. начальника Гусятинського бюро правової допомоги Наталія Янцевич у своєму виступі повідомила, що з 1 вересня 2016 року у смт. Гусятин розпочне свою роботу бюро правової допомоги, як структурний підрозділ Чортківського місцевого центру. Кожен житель селища та сіл району зможе звернутися до працівників бюро за необхідними юридичними консультаціями,  роз’ясненнями та отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України.  Соціально незахищені верстви населення, визначені в Законі  “Про безоплатну правову допомогу”,  матимуть право на безоплатну вторинну правову допомогу, що передбачає захист, складання процесуальних документів та представництво інтересів осіб у суді.

Також присутніх ознайомлено із  запровадженням пілотного проекту в частині забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Звернутись до Гусятинського бюро правової допомоги можна буде за адресою: смт. Гусятин, вул.Суходільська, 7.