назад
21.03.17

Проведено виїзний прийом громадян у с. Семенівка Глухівського району

ShM 170321 020 березня 2017 року з метою надання правових послуг, спрямованих на забезпечення реалізації прав і свобод громадян, захисту цих прав і свобод, їх відновлення в разі порушення, громадянам, які мешкають у віддалених населених пунктах району, заступник начальника відділу Глухівського  бюро правової допомоги Богдан БАЛИЦЬКИЙ   здійснив виїзд до с. Семенівка, Глухівського району, де вприміщенні сільського будинку культури провів прийом громадян.

 

В ході робочого візиту, було проведено прийом громадян. З метою отримання  безоплатної правової допомоги звернулось шість мешканців населеного пункту, яких цікавили питання,   щодо порядку оформлення права власності, та питання земельних паїв.  Жителям села були надані вичерпні консультації.

 Цього ж дня, заступник начальника відділу Богдан БАЛИЦЬКИЙ на базі Семенівської сільської ради провів тренінг для посадових осіб на тему: «Сприяння активної участі громади ву використанні нових можливостей безоплатної вторинної правової допомоги». В ході заходу учасники обмінялися ідеями та думками щодо посилення правової спроможності   громади та щодо практичних спільних кроків у цьому напрямку між усіма провайдерами правової допомоги та органом місцевого самоврядування.

ShM 170321 2

«Постійне проведення право просвітницьких заходів в територіальній громаді – є запорукою підвищення правової свідомості та правової культури мешканців села,  успішного розвитку безоплатної правової допомоги на відповідній території», – зазначив заступник начальника відділу «Глухівське бюро правової допомоги» Богдан БАЛИЦЬКИЙ.

 

Звертатися за правовою допомогою жителям м. Глухів та Глухівського району можна за адресою: вул. Шевченка, 4, м. Глухів. Телефон: (05444) 7-07-20, відділ «Глухівське бюро правової допомоги».