назад

Районними бюро з правової допомоги проведено чергові заходи

11102016Orgyza

11 жовтня 2016 року в приміщенні Староіржавецької сільської ради начальник відділу Оржицького бюро правової допомоги Ігор  Рожко провів робочу зустріч з сільським головою села Іржавець та Чайківщина Василем Нестеренком та секретарем Ларисою Тригуб.

Метою зустрічі було налагодження співпраці з органами місцевого самоврядування та розширення доступу до безоплатної правової допомоги мешканців сільської місцевості.  У ході розмови Ігор Рожко розповів про функції та завдання  бюро безоплатної правової допомоги,   звернувши особливу увагу на порядок отримання вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на ці послуги, терміни призначення адвоката та  оцінку якості наданих послуг. Сторони вирішили  питання щодо подальшої співпраці, проведення спільних заходів спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги громадян. З метою надання методичної допомоги начальник відділу  розповсюдив інформаційні матеріали з правових питань.

11102016 Piratin11 жовтня 2016 року  працівники бюро правової допомоги міста Пирятин відвідали районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Метою зустрічі було сприяння розвитку  підтримки, спрямованої на подальшу співпрацю. У ході зустрічі сторони обговорили вдосконалення основних завдань бюро – створення рівних можливостей для доступу до правосуддя шляхом належного інформування та організації роботи з надання правової допомоги. Спеціалісти бюро спільно з працівниками ЦСССДМ раніше брали участь у виїзних прийомах громадян-учасників антитерористичної операції в сільських населених пунктах району. Працівники центру  активно інформують пирятинців про створення установи, що надає безоплатну правову допомогу на теренах Пирятинщини та забезпечують відвідувачів інформаційними буклетами та листівками щодо БПД.  Така партнерська співпраця між установами допоможе розвитку системи безоплатної правової допомоги в місті та районі, сприятиме правопросвітництву громадян, а головне втілить основну мету – допомогти людині! 

12102016MyrgorodЗ метою надання правової допомоги сільським мешканцям 12 жовтня 2016 року в.о. начальника відділу «Миргородське бюро правової допомоги» Людмилою Горобець проведено виїзний прийом громадян в селі Кибинці Миргородського району та організовано  робочу зустріч із посадовими особами Кибинської сільської ради: сільським головою  Людмилою Мисяк,  секретарем Іваном Наріжним, у ході якої були обговорені питання співпраці та  розповсюджено  інформаційні матеріали про порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги.