назад

Регіональний центр з надання БВПД – на захисті прав ув’язнених

gol

Надання безоплатної правової допомоги засудженим та ув’язненим – одне з пріоритетних завдань у діяльності Регіонального центру з надання БВПД. Тому фахівці центру регулярно проводять в установах виконання покарань та у слідчому ізоляторі прийоми громадян.

Тому днями головний спеціаліст відділу моніторингу місцевих центрів Олександр Кузик провів консультування засуджених, залишених для робіт з господарського обслуговування  у Рівненському слідчому ізоляторі, щодо застосування Закону України «Про амністію».

Так, прийом громадян проводився спільно з адміністрацією установи. Особам, яким обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, Олександр Кузик роз’яснив, які види правових послуг надає Регіональний центр, а також основні моменти застосування Закону України «Про амністію».

1

Під час особистого прийому консультації та роз’яснення отримали понад 10 ув’язнених. Основні питання, які їх цікавили, стосувалися змісту та форми звернення до слідчого, суду чи центру з надання БВПД для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).