назад

16901497 1287565144622404 1213764260 n

20 лютого відбулася робоча нарада у складі директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області Ірини Хондогій, заступника директора, головного бухгалтера, начальників відділів: організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації, забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів, підтримки та розвитку інфраструктури та організації надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Нарада була приурочена підсумкам першої відкритої Колегії Мін’юсту за результатами роботи та планів діяльності системи безоплатної правової допомоги. Колегія відбулася 17 лютого у Києві під головуванням міністра юстиції Павла Петренка за участю представників структурних підрозділів органу та установ у сфері його управління, у тому числі – представників Координаційного центру з надання правової допомоги та керівників регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Як проінформувала Ірина Хондогій, під час колегії аналізували реформи Мін’юсту, здійснені в сферах державної реєстрації, виконавчого провадження, розвитку системи безоплатної правової допомоги та ін.

«У ході колегії підбили підсумки роботи Міністерства юстиції у 2016 році та затвердили Стратегічний план діяльності Міністерства юстиції на найближчі 3 роки». — повідомила керівник Регіонального центру.

Детальніше дивіться тут: Результати роботи та плани діяльності: Мін’юст провів першу відкриту колегію

За єдиним номером системи безоплатної правової допомоги в Україні 0 800 213 103 можна уточнити контакти центрів та бюро по всій території держави. А також дізнатися про те, які є види безоплатної правової допомоги, гарантованої державою, та як її можна отримати.