назад
06.11.15

Робоча зустріч фахівців місцевого центру з громадянами у Центрі зайнятості

151106 41        Перший тиждень листопада для фахівців Охтирського місцевого центру був досить цікавим та напруженим. Спектр питань, з якими до установи зверталися громадяни, стає дедалі ширшим. Але, крім прийому громадян, фахівці центру продовжують інформувати жителів відповідної території обслуговування з напрямкам діяльності установи, з успішними справами адвокатів, які співпрацюють з місцевим центром.

        06 листопада 2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Артем Яценко та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Анна Лобовньова зустрілися з жителями міста Охтирки та Охтирського району, які перебувають на обліку в Центрі зайнятості.

У ході бесіди фахівці місцевого центру розповіли учасникам зустрічі про перші здобутки установи, про категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну допомогу, навели приклади типових питань, з якими звернулися до установи громадяни.

Кожен учасник зустрічі одержав буклет з інформацією про перелік правових послуг, які можна одержати в центрі, категорії громадян, які мають право на ці послуги, та документи, необхідні для прийняття рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.