назад

Робоча зустріч з директором територіального центру соціального обслуговування в Золотоніському районі

08 серпня 2016 року директор Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Сергій Брус та спеціаліст центру Олег Костогриз, з метою розширення правових можливостей мешканців територіальних громад до безоплатної правової допомоги та популяризації системи безоплатної правової допомоги, провели робочу зустріч з директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в Золотоніському районі Золотоніської РДА — Владиславом Остроглазовим і працівниками центру.

Під час зустрічі Cергій Брус розповів присутнім про систему безоплатної правової допомоги, її переваги, позитивні результати роботи, та визначив напрямки щодо подальшої співпраці, також висвітлено питання щодо підвищення обізнаності про права внутрішньо переміщених осіб, зокрема, щодо права на безоплатну правову допомогу.

Окрім того, висвітлена інформація щодо реалізації Золотоніським місцевим центром з надання БВПД пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань.

Серед присутніх розповсюджені друковані матеріали щодо надання безоплатної правової допомоги. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю та підписано меморандум.