назад
31.03.17

Робоча зустріч зі слідчими Дніпровського управління поліції

attach 63626558070694017530 березня 2017 року в Дніпровському УП ГУНП в м. Києві відбулась робоча зустріч представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві та адвокатів системи БВПД з керівництвом та співробітниками слідчого відділу управління поліції.

Під час зустрічі заступником директора Регіонального центру Іриною Радченко підведено підсумки роботи за 2016 рік щодо надання правової допомоги в кримінальному і адміністративному процесі та дотримання Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, який затверджений постановою Кабінету міністрів України №1363 від 28 грудня 2011 року.
Адвокати які забезпечують надання БВПД в Дніпровському районі міста Києва, зокрема Ігор Свінціцький, Олексій Дрюк, Денис Полущенко та Леся Ігнатенко наголосили на основних проблемних питаннях, що виникають на практиці, зокрема щодо необхідності своєчасного інформування Центру про випадки затримання осіб, забезпечення допуску адвокатів та інших питаннях.
Адвокати та керівництво слідчого відділу Дніпровського управління поліції, подякували за надану можливість для зустрічі та запропонували проводити аналогічні заходи з метою недопущення порушення права осіб на захист.
Додатково інформуємо, що повідомлення про затримання особи відповідному регіональному центру заявники, а також суб’єкти подання інформації про затримання, можуть здійснити за допомогою телефонного зв’язку на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги (0-800-213-103) (контактний центр системи безоплатної вторинної правової допомоги). Розгляд повідомлень здійснюється Регіональними центрами відповідно до їх компетенції цілодобово.

attach 636265579280257545