назад

Розширення кола партнерів для задоволення потреб ВПО

persiy2807201628 липня 2016 року з метою обговорення напрямків співпраці відбулась робоча зустріч представників Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з представниками Громадської організації “Крим SOS”.

В ході зустрічі Координатор регіонального офісу “Крим SOS” у рамках проекту ООН Ярослава Ребрик повідомила про основні напрямки діяльності організації, досягнення та перспективи розвитку. Також розповіла про найближчі заходи, які планується провести з метою надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, в тому числі правової.

Директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас розповів, що наразі проводиться посилена робота з надання безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам в районах, якими опікується місцевий центр. Зокрема, спільно з громадськими організаціями працівники місцевого центру беруть участь в роботі мобільних консультаційних пунктів, де надають юридичні консультації, а за потреби приймають від осіб, які підпадають під дію статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В процесі діалогу, сторони визначили кейси, в яких можуть тісно співпрацювати та дійшли згоди щодо необхідності подальшої співпраці.