назад

Роз’яснювальна робота у Лебединському лісовому господарстві

OkM 170321 4021 березня 2017 року фахівці Лебединського бюро правової допомоги відвідали державне підприємство Лебединське лісове господарство, де зустрілися з директором Іваном ГІРІНИМ та провели роз’яснювальну роботу серед працівників господарства.

Представники бюро правової допомоги Євгенія ЛОГВІНЕНКО та Сергій ІВАНОВ  розповіли, що основним завданням є створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання таких видів правових послуг, як складання різноманітних документів процесуального характеру, здійснення представництва інтересів клієнтів в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; захист від обвинувачення тощо.

OkM 170321 41

У ході зустрічі у присутніх членів трудового колективу підприємства виникали питання стосовно осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу, як часто можна звертатись за отриманням такої допомоги та інше. Тому учасникам зустрічі були надані вичерпні відповіді на їх запитання, а також повідомлено, за якими адресами вони можуть звертатися у подальшому у разі виникнення юридичних питань.

OkM 170321 42

Наприкінці спеціалістами Лебединського бюро правової допомоги були проведені персональні консультації з окремими робітниками підприємства.

 

Довідково: Лебединське бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29; т. (05445) 2-14-12.