назад
08.06.17

Саме діалог був і залишатиметься головним інструментом нашої роботи

bpd ne movchy1Саме діалог був і залишатиметься головним інструментом нашої роботи. Жодним насильством нічого неможливо здобути надовго, а боротьба заради боротьби позбавлена сенсу. Всі ми розуміємо, що прогрес – найбільш раціональний шлях розвитку суспільства.

Довіра та партнерство – наші спільні цінності. Дуже важливо, щоби всі ми гуртувалися навколо таких цінностей, адже всі ми робимо одну роботу і спільно працюємо в інтересах прав людини.

Протягом останніх днів ми всі жили питанням розвитку справи безоплатної правової допомоги. Багато кого з нас обставини змусили виступати в незвичній для себе ролі. Було дуже багато емоцій – це очікувано. Це має бути припинено. Цілком очікувано, що деякий час триватиме обговорення подій, що вже в минулому, але ми пропонуємо говорити про майбутнє. Всі ми отримали неймовірно важливий досвід. Тепер дуже важливо перетворити виклик на нову можливість.

Ми вдячні за конструктивну позицію Міністру юстиції і повністю довіряємо йому як політику, що знайшов мудрий вихід зі складної ситуації. Також ми вдячні всім нашим партнерам, всім тим людям, хто невтомно весь цей час намагався віднайти шляхи порозуміння. Ми засуджуємо будь-які спроби використати ситуацію, що склалася навколо питання безоплатної правової для своїх будь-яких власних цілей, що не пов’язані з подальшим діалогом і розвитком.