назад

Семінар для осіб, які тимасово незайняті у Тростянці

OkM 2017 05 07 seminar 15 липня юрист Тростянецького бюро правової допомоги Валерій Лилак взяв участь у семінарі для безробітніх, який проводився у Тростянецькому районному центрі зайнятості. Присутніх громадян проінформували про право звернутися до бюро у разі виникнення потреби вирішення правових питань і захисту порушених прав та інтересів, про порядок вирішення як індивідуальних, так і колективних трудових спорів.

Валерій Лилак розповів про право кожної особи на безоплатну правову допомогу у цивільних і адміністративних справах. Працівник бюро роз’яснював умови та порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги і роздав друковані матеріали про систему безоплатної вторинної правової допомоги з адресами розташування точок доступу до безоплатної вторинної правової допомоги та номерами засобів зв’язку.

Деяких громадян цікавили питання переоформлення земельних паїв та зміни розміру аліментів. На ці та інші питання надана повна і детальна інформація.

Нагадуємо, що отримати відповіді на запитання, які стосуються безоплатної правової допомоги можна зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.

Наприкінці семінару присутнім повідомлено місцезнаходження, графік роботи та контакти Тростянецького бюро правової допомоги: вул. Л. Татаренка; т. (05458) 6-60-52.