назад

Семінар у м. Глобино на тему: «Безоплатна правова допомога в Україні»

27122016seminarGlobino1

27 грудня 2016 року головним спеціалістом відділу «Глобинське бюро правової допомоги» Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оленою Коверзай, у приміщенні відділу культури, спорту і туризму Глобинської РДА було проведено семінар на тему: «Безоплатна правова допомога в Україні». 

Участь у семінарі взяли представники відділу культури, територіального центру соціального обслуговування Глобинської РДА, відділу освіти, сім’ї та молоді  а також представники районної бібліотеки. 

Під час заходу Олена Коверзай  пояснила присутнім, що таке безоплатна правова допомога та назвала її види; перелічила коло суб’єктів, які мають право на безоплатну правову допомогу; розповіла про порядок надання громадянам безоплатної первинної та забезпечення доступу до вторинної правової допомоги.  Окремо було наголошено про діяльність  бюро правової допомоги.

Насамкінець, головним спеціалістом було відображено перші результати роботи Глобинського бюро правової допомоги за 2016 рік, а також наголошено про важливість подальшої співпраці між органами державної влади Глобинського району та бюро правової допомоги.