назад

Спільне консультування громадян

27122016spilnuypriyomKobelyaki1

27  грудня 2016 року в приміщенні відділу «Кобеляцьке бюро правової допомоги» працівником бюро Ілоною Бобрищевою проведено робочу зустріч з в.о. начальника Кобеляцького районного ВДВС України ГТУЮ в Полтавській області Віктором Чуйко та  здійснено спільний прийом для надання консультацій правового характеру для клієнтів бюро.

Віктор Чуйко мав можливість ознайомитися з діяльністю Кобеляцького бюро правової допомоги та взяти участь у консультуванні  громадян. Так, до бюро звернувся за консультацією громадянин з питання виконання судових рішень. Тому, сторонами спільно було роз’яснено основні положення Закону України «Про виконавче провадження», якими закріплено порядок здійснення державними виконавцями дій, стосовно виконання рішення суду. Громадянину була надана вичерпна відповідь.

Також під час зустрічі з в.о начальника Кобеляцького районного ВДВС були розглянуті питання співпраці, спрямованої на підвищення правової освіченості громадян стосовно законодавства про виконавче провадження, покращення надання адміністративних послуг, ефективного та якісного консультування громадян та відбувся обмін досвідом із зазначених питань.27122016spilnuypriyomKobelyaki2

В подальшому сторони домовилися про співпрацю, зокрема, щодо надання громадянам, які звертаються до Кобеляцького районного ВДВС в Полтавській області, інформації про діяльність відділу «Кобеляцьке бюро правової допомоги», організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової обізнаності громадян.