назад

Ще одна можливість отримати правову допомогу

1215454Протягом минулого тижня начальник відділу інформації та консультацій Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Надія Досієвич надавала адресну правову допомогу мешканцям Вижницького району за місцем їх проживання.

Не всі громадяни мають фізичну можливість безпосередньо звернутись до місцевого центру чи бюро, щоб отримати там безоплатну правову допомогу. Тому одним із завдань відділу правової інформації та консультацій Вижницького МЦ з надання БВПД є відвідування одиноких осіб, осіб похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями за місцем їх перебування з метою надання їм безоплатної правової допомоги.

Питання з яких громадяни потребували консультацій та правової інформації були різними: це і врегулювання земельних відносин, переоформлення /прийняття спадщини, укладення договору дарування майна тощо.

Під час проведених зустрічей громадянам були надані також вичерпні роз’яснення щодо можливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги та способи реалізації їх прав.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Путильського районів Чернівецької області.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б.
Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58.