назад

Ще одне Бюро правової допомоги відкрито на Дніпропетровщині

bpdБюро правової допомоги є мережею точок доступу до кваліфікованої правової допомоги для соціально вразливих верств населення, а також активного поширення правової інформації у територіальних громадах.

Наразі бюро є самостійними відділами місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Вони запрацювали  в повному обсязі в усіх регіонах України та у Дніпропетровській області зокрема. На сьогоднішній день на Дніпропетровщині функціонує 23 бюро правової допомоги, які є структурними підрозділами 8 місцевих центрів з надання БВПД.

Нещодавно в області запрацювала ще одна точка доступу до мережі державної безоплатної правової допомоги – 19 жовтня було відкрито Бюро правової допомоги у смт. Широке за адресою: вул. Соборна, буд. 99. Відтепер мешканці селища прямо на місці, нікуди не виїжджаючи, можуть отримати якісні юридичні консультації з різних питань.

Адреси місцевих центрів з надання БВПД, а також Бюро правової допомоги можна переглянути у розділі «Місцеві центри» на сайті регіонального центру.