назад
26.09.18

Скажемо «Ні!» торгівлі людьми та експлуатації дитячої праці!

08Нелегальна трудова міграція вже тривалий час являється однією з найболючіших проблем сьогодення. Щоб застерегти молодь від нелегального виїзду за кордон, та пов’язаних з цим ризиків, зокрема – продажу у рабство чи насильницьке залучення до праці неповнолітніх, начальник Знам`янського бюро правової допомоги Руслан Большаков спільно з представниками Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості та Знам`янського міськрайонного відділу пробації провів семінар на тему: «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатацїі дитячої праці».
Під час проведення заходу, учні спецшколи-інтернату не тільки мали змогу отримати масу корисної інформації про ризики, пов’язані з неофіційним працевлаштуванням, в тому числі, за межами нашої країни, а й прийняли активну участь в обговоренні проблем, пов’язаних з нелегальною міграцією.
 
09
 
Наприкінці заходу присутні відповіли на питання, які цікавили учнів та роздали інформаційні буклети «Я МАЮ ПРАВО!».
До Знам`янського бюро правової допомоги звертатись за адресою: м. Знам`янка, вул. Героїв Крут, 9.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.