назад

Спільне консультування громадян м. Чорноморська провели представники ГТУЮ та Регіонального центру з надання БВПД в Одеській області

Ponomarchuk ChornomorskУчора, 19 жовтня 2016 року, начальник Головного територіального управління юстиції у Одеській області Олексій Пономарчук відвідав Чорноморське бюро правової допомоги, яке є відокремленим відділом Першого місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

На виконання Плану заходів з активізації надання безоплатної первинної правової допомоги (далі — План) за результатами оперативної наради в Міністерстві юстиції України від 09 вересня 2016 року на четвертий квартал цього року було затверджено графік проведення посадовими особами Головного територіального управління юстиції в області консультування громадян в бюро правової допомоги.

Ponomarchuk Chornomorsk













З метою виконання Плану начальник Головного територіального управління юстиції у Одеській області Олексій Пономарчук спільно з заступником директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Одеській області Юлією Садовською здійснили робочий візит до Чорноморського бюро правової допомоги. Мета цього візиту – надання безоплатних юридичних консультацій мешканцям Чорноморська.

Питання, які цікавили людей, стосувалися новел в законодавстві з питань примусового виконання рішень суду та інших органів, які набрали чинності 5 жовтня 2016 року. Олексій Пономарчук особисто проінформував громадян стосовно відмежування органів державної виконавчої служби від приватних виконавців, які є суб’єктами незалежної професійної діяльності.  

Також було надано консультації щодо способів стягнення аліментів на утримання батьків, стягнення заборгованості по заробітній платі тощо.

Нагадаємо, що у бюро кожен може отримати юридичну консультацію та доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. Крім того, клієнти мають змогу через бюро отримати доступ й до адвокатських послуг – якщо це буде необхідно та у випадку належності до визначених законом категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.


{source}

{/source}


Адреса бюро правової допомоги у Чорноморську: вул. В. Шума (Карла Маркса), 21, каб. №5.

Телефон: (048) 796-29-45