назад

Спільний прийом фахівців у Тростянецькому бюро правової допомоги

OkM 2016 12 GTUYU 121 грудня проведено спільний прийом громадян фахівцями Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області, Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Головного управління юстиції у Сумській області. Про нього було заздалегідь повідомлено мешканців Тростянеччини.

Консультували громадян заступник начальника відділу організації надання БВПД Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Ольга КОВАЛЕНКО, директор Охтирського місцевого центру з надання БВПД Тамара КОЗИР, начальник відділу правової інформації та консультації Микола КРАВЧЕНКО, начальник відділу з питань нотаріату Анатолій ЄФРЕМОВ, начальник відділу виконавчої служби  Олександр ШЛІМАКОВ.

Були запрошені також представники з місцевого телебачення та журналісти.

Із правовими питаннями до фахівців-юристів під час прийому звернулося сім громадян. Питання стосувалися внесення змін до установчих документів громадської організації, порядку дарування нерухомого майна та порядку спадкування земельної ділянки, пенсійного забезпечення та порядку звільнення працівника у зв’язку зі скороченням штату.

Якщо у вас виникли питання у правовій площині, Ви можете звернутися до юристів Тростянецького бюро правової допомоги , що знаходиться у м. Тростянець вул. Л. Татаренка,4 тел. (0545) 80 6-60-52.