назад

Спільний виїздний прийом керівництва Головного територіального управління юстиції та Регіонального центру з надання БВПД в Богородчанському бюро правової допомоги та Старобогородчанській ОТГ

Світлина від Івано-Франківський місцевий центр з надання БВПД.09.08.2017 року згідно графіку консультувань здійснено виїзне консультування громадян начальником головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Андрій Гайда, заступником директора Регіонального центру з надання БПД Володимир Ковальчук в Богородчанському бюро правової допомоги. 

У ході консультування громадяни звертались з питаннями щодо виготовлення технічної документації на землю та реєстрацію права власності; виготовлення ID-картки та ідентифікаційного коду неповнолітній особі; щодо адмінпослуги «шлюб за 24 години». Щодо повного та всебічного вирішення питання щодо виготовлення технічної документації на землю та реєстрацію права власності по – суті у консультуванні були також залучені державний реєстратор відділу реєстрації речових прав на нерухоме майно Богородчанської селищної ради Орися Гринишин та землевпорядник селищної ради Василь Дутковський. Щодо питання «шлюб задобу» для консультування було залучено начальника вдділу ДРАЦС Ірину Гоголь.
Секретарям Заберезької, Кричківської і Раковецької сільських рад, а також державному реєстраторові ЦНАПУ Старобогородчанської ОТГ Марії Макар, начальником головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Андрій Гайда було проінформовано запровадження проекту «сільський нотаріат».

Світлина від Івано-Франківський місцевий центр з надання БВПД.

Світлина від Івано-Франківський місцевий центр з надання БВПД.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

e-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)